El Col·legi Oficial de Biòlegs recolza l'excel·lència acadèmica

La Universitat Jaume I de Castelló va lliurar els premis de la secció local de les Olimpíades Acadèmiques en onze disciplines: Biologia, Matemàtiques, Física, Química, Economia, Història i Patrimoni, Humanitats, Publicitat, Valencià, Agroalimentària i del Medi Rural, i Dret.

L'acte, va comptar amb la presència del rector, Vicent Climent; de la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; del president del Consell Social, José Luis Breva i del director regional de Castelló i València Nord de Banc Sabadell, Cristóbal Peña, així com de José Enrique Clar de Torrecid, Gonzalo Izquierdo, vicedegà del Col·legi d'Economistes de Castelló, Myriam Mestre, de la Federació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Vicent Sancho Alcayde, secretari del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, i Nuria Domínguez, de l'empresa Idai Nature.

 Des del Col·legi Oficial de Biòlegs es va voler recolzar el treball realitzat tant pels tres estudiants premiats com per tots aquells que han participat en les Olimpíades en la branca de Biologia. Així, els tres exercicis realitzats amb millor puntuació corresponen en primer lloc a Gerard Serrat Malayo, de l'IES Ramón Cid de Benicarló, en segon lloc a Pablo López Ribelles de l'IES Lledó International School i en tercer lloc a Gorka Peña Mendizabal de l'IES Ramón Cid de Benicarló.

 Ressaltar que els tres guanyadors en la disciplina de Biologia van rebre un obsequi del Col·legi de Biòlegs per a recordar el seu pas pel certamen. Així mateix, Vicent Sancho va ressaltar que les Olimpíades Acadèmiques són un pas per a formar futurs biòlegs i va afegir la labor que des del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana es realitza en instituts i col·legis de tota la Comunitat, amb xarrades i demostracions, per a fomentar l'ensenyament de la biologia i implantar la passió per la professió en els joves.