Un any de ràdio verda

El Samarucdigital celebra el seu primer any a les ones d’À Punt Mèdia

A la Carta À Punt Mèdia

El dilluns 11 de desembre de 2017, el Samarucdigital va iniciar una aventura apassionant per convertir-se en la referència de la divulgació ambiental de la ràdio en valencià, a les ones d’À Punt Mèdia.


Cada dilluns, entre les 13 i les 14 hores, el magazín de divulgació ambiental que conduïx Reis Juan, una de les veus radiofòniques en valencià més reconegudes, acompanyada del biòleg i comunicador Batiste Miguel, assessor ambiental del programa, és el punt de trobada d’aquelles i aquells que més coneixen els ecosistemes valencians en totes les seues formes, des de la geografia a la biodiversitat i els efectes de l’acció humana en l’entorn.


La natura i totes les persones que, des de l’activisme, la ciència i la gestió, fan possible la seua conservació són els protagonistes d’aquest espai, produït per la productora valenciana UKEMOTION, que arriba ja al mig centenar de capítols.


Darrere de cada entrega, hi ha tot un equip que busca la informació ambiental rica i rigorosa de les comarques valencianes: Josep Almenar, al front de la producció executiva; Kristin Suleng, com a directora i productora de continguts; Javier Sánchez, en la part tècnica, i Aina Serra, en la tasca lingüística.


A més de les entrevistes i tertúlies amb els 200 convidats que han passat ja pel programa, dos seccions del Samarucdigital transmeten el medi ambient amb una mirada diferent. Al So de la Natura, Batiste Miguel ens porta els sons més habituals, rars i desconeguts de la natura valenciana. I per la Finestra del Samaruc, guaitem cada setmana amb un personatge ben conegut per totes i tots el paisatge que més s’estima del territori valencià.


L’equip de Samarucdigital vos agraeix la vostra confiança i esperem compartir amb vosaltres més anys de ràdio verda en valencià. Vos hi esperem a les ones d’À Punt Mèdia!




Etiquetes