Benlloc s’incorpora al sistema de recollida de residus domèstics porta a porta de la Diputació

• Altres municipis com Vistabella i Atzeneta se sumen també a les subvencions de la Diputació de Castelló per al foment de l’economia circular • Garcia: «Acompanyem als pobles de Castelló perquè tinguen la capacitat de reduir, recuperar, reutilitzar i reciclar els residus»

L'Ajuntament de Benlloc s'ha incorporat al sistema de recollida selectiva porta a porta subvencionat per l’àrea de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló per tal de reduir els residus que acaben en un abocador i fomentar l'economia circular.

El diputat Ignasi Garcia s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde Àngel Ribés per a conéixer l'evolució del projecte al municipi, on s'han repartit més de 200 contenidors i bosses de reciclatge per a la separació adequada de residus a les llars i als comerços de la localitat.

«Ens alegrem que Benlloc s’incorpore al sistema de recollida selectiva porta a porta i que se sume a l’aposta decidida de transició cap a una economia circular a les nostres comarques», ha manifestat Garcia, qui ha afegit que «la Diputació està acompanyant els pobles de Castelló en el repte de gestionar correctament els nostres residus i d’entendre’ls com a matèries primeres que s'han de reduir, recuperar, reutilitzar i reciclar».

Amb aquesta finalitat, durant aquestes setmanes les educadores ambientals de la Diputació de Castelló reforçaran la seua tasca a la localitat de la Plana i oferiran assessorament al veïnat sobre el nou mètode de recollida separada dels residus domèstics.

El municipi s'ha sumat així a la iniciativa de pobles com Atzeneta i Vistabella, beneficiàries d’aquesta línia de subvencions que afavorix tant a ajuntaments com a mancomunitats. Amb aquest projecte, la institució provincial pretén millorar l'entorn de les poblacions de menys de 5.000 habitants, així com la qualitat i l'atenció del servei al veïnat i millorar també les xifres de recuperació de residus domèstics a les zones de l'interior.


Etiquetes