Castelló promou el concurs fotogràfic Marjaleria Viva per a mostrar la riquesa ambiental de la zona

Transició Ecològica contempla tres primers premis de 900, 600 i 400 €, més guardons a la millor fotografia juvenil i difusió en xarxes

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló contempla cinc premis en el nou concurs de fotografia digital Marjaleria Viva, una iniciativa impulsada per a mostrar la riquesa ambiental d'aquest espai emblemàtic del terme municipal. Hi ha un primer premi dotat en 900 euros, un segon en 600 i un tercer en 400. A més, hi ha una categoria especial a la millor fotografia juvenil amb un lot de material fotogràfic valorat en 500 euros i un altre de Difusió en xarxes socials, de 400 euros de premi. Les persones interessades a participar poden presentar-se en el correu electrònic transicioecologica@castello.es fins al 15 de setembre.

“La Marjaleria és un dels pulmons verds més important de la ciutat. Des de l'Ajuntament treballem per a recuperar el paisatge i reconciliar els usos ambiental, agrari i residencial. Amb el concurs de fotografia Marjaleria Viva volem que la ciutadania ens mostre la flora i fauna del lloc per a posar en valor la rica biodiversitat existent”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro. 

Els participants poden consultar les bases del concurs en el web castello.es, en l'apartat concursos, en la secció de medi ambient. Un jurat format per representants de l'Ajuntament, Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat i de l'àmbit professional de la fotografia triarà primer les dotze millors fotografies. Aquestes formaran part de l'exposició Marjaleria Viva i rebran una caixa de productes locals valorada en 70 euros. 

De les dotze, es triaran les millors de les cinc categories: primer, segon i tercer premi, i les distincions especials a la millor fotografia juvenil i de difusió en xarxes socials. 

Les fotografies que participen en la categoria de xarxes socials s'etiquetaran en Instagram amb #MarjaleriaViva i guanyarà la que obtinga més “Me gusta”. 

Cada participant podrà presentar una obra. Es poden realitzar aclariments o consultes a través dels telèfons 638166822 - 964221658 o al correu electrònic: transicioecologica@castello.es. Etiquetes