El “desafiament maniquí” dels rius de la vida

Els voluntaris de l'associació Rius amb Vida ofereixen la seua personal versió de l'última moda sobre vídeos amb una peculiar posada escena dels treballs que desenvolupen en els rius Guadalope, a Terol, i Palància a Castelló.

L'associació AEMS-Rius amb vida va ser fundada el 1979 per un grup de pescadors conservacionistes. L'Associació per a l'Estudi i Millora dels Salmònids - Rius amb Vida és una organització no governamental (ONG) d'àmbit estatal, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública que es dedica a la conservació i restauració dels rius, amb especial focus en aquells que alberguen poblacions autòctones de salmònids, així com a promoure una gestió sostenible dels recursos piscícoles fluvials. De les seues accions i denúncies Samarucdigital s’ha fet ja ressò en anteriors ocasions.

El seu objectiu és defensar una ètica recreativa en relació a la pesca fluvial, allunyada de motivacions competitives i compatibles amb la conservació de les poblacions salvatges de peixos i els seus hàbitats. Un esperit que segueix la línia d’altres organitzacions de pescadors conservacionistes d'àmbit internacional com Trout Unlimited d'Estats Units.

Restauració fluvial

Ara els voluntaris de l'agrupació han decidit unir la seua passió per la conservació dels rius amb la moda del Mannequin challenge, o el "desafiament maniquí", per mostrar els seus treballs d'una manera molt visual. En concret el vídeo que mostrem fa referencia als treballs de restauració fluvial dins el programa Adopta un riu que vénen desenvolupant en els rius Guadalope, a Terol, i el Palància, a Castelló, per a la conservació de la biodiversitat i el seu entorn natural.

Etiquetes