Els guardons de la sostenibilitat

Vila-real ha acomiadat el Mes de la Sostenibilitat, en la seua onzena edició, amb la celebració d’una gal·la. Durant l’acte s’han recordat les activitats realitzades pels alumnes de la ciutat, s’han lliurat els premis als participants i s’ha reconegut la trajectòria professional de dos vila-realencs: el llaurador ecològic Pep Barrachina i el periodista ambiental de Samaruc Digital Abel Campos.

Vila-real, a la comarca castellonenca de la Plana Baixa, ha dedicat el mes d’octubre a pensar i actuar per la sostenibilitat. La regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic va programar diferents activitats entre els estudiants i la població més major de Vila-real. El respecte i la conscienciació per un medi ambient saludable ha sigut el principal missatge de la campanya. L’educació ambiental, el reciclatge, les noves tecnologies i el canvi climàtic han sigut els elements més importants del Mes de la Sostenibilitat durant la seua onzena edició.

Estudiants sostenibles

La programació va començar per la inauguració del projecte dels alumnes de l’, guanyadors del concurs Ciutat de Vila-real cap al desenvolupament sostenible 2014. Els estudiants guanyadors van identificar les plantes d’un xicotet jardí ubicat enfront del centre amb codis QR que en l’actualitat aporten una informació botànica complementària.

L’economia social i solidària, la importància de frenar el canvi climàtic, la sobirania alimentària i el reciclatge també han protagonitzat les històries ambientals d’un mes dedicat a la sostenibilitat.Vila-real

Etiquetes