La Lliga Espanyola de Debat Universitari (LEDU) debat l'estratègia de canvi climàtic 2050

Arranca la setmana de la Lliga Espanyola de Debat Universitari (LEDU) que reflexionarà sobre el Canvi Climàtic. La LEDU és la competició de debat més ambiciosa d'Espanya amb un premi en metàl·lic per al guanyador de 6.000 euros i 3.000 euros per al subcampió.

Aquesta setmana arranca la Lliga Espanyola de Debat Universitari (LEDU), en la seua huitena edició, que planteja un cim juvenil en la qual desenes d'estudiants reflexionaran sobre el canvi climàtic responent a la pregunta Estan prenent-se les mesures adequades per a aconseguir els objectius de l'estratègia de canvi climàtic 2050? La LEDU és la competició de debat més ambiciosa d'Espanya amb un premi en metàl·lic per al guanyador de 6.000 euros i 3.000 euros per al subcampió.

Un total de quinze equips d'algunes de les universitats més representatives en el debat acadèmic s'enfrontaran en la Fase Preliminar els dies 17 i 18 de setembre. Aquesta part de la competició tindrà caràcter online a causa de les circumstàncies sociosanitàries provocades per la pandèmia de la Covid-19. Els debats seran retransmesos en directe en el canal de Youtube de la LEDU.




Etiquetes