La natura de les paraules: els aliments

La Natura de les Paraules torna amb un nou capítol dedicat als aliments frescos. La xiqueta Pau, acompanyada pels seus amics Marina i Ferran, fa un recorregut pel camí que fan fruites i verdures des de l’hort fins a la taula.

Aquest nou capítol de La Natura de les Paraules mostra el significat del mot «aliment» i l’associa a conceptes com producte de proximitat, producció ecològica i sostenibilitat. La xiqueta Pau, Marina l’Olla i Ferran Forqueta fan un recorregut des de l’horta fins a les parades del mercat.

Samarucdigital ofereix en aquesta secció, que combina la divulgació de la llengua, la ciència i el Medi Ambient, un llistat de paraules que els menuts i les menudes poden aprendre i afegir al seu vocabulari. L’espai, dirigit per Ana Orozco i amb guió de Xelo Gimeno, passeja els espectadors pels diferents escenaris on es poden comprar els aliments o cuinar-los. Així, en aquest nou capítol fem un repàs de com es poden servir els aliments, bollits o en cru, i recuperem altres usos divertits d’aquestes paraules com ara fer-los servir per a descriure situacions o persones:

És alt i prim com un…


Etiquetes