La treta del suro 2017 ja està ací

Itinerantur i La Surera s'uneixen per a oferir als amants de la naturalesa una experiència única en el territori valencià: la treta del suro en l'autèntica Selva Mediterrània.

Tots els anys des de mitjan de maig a la fi d'agost es produeix la treta del suro, ara es pot viure com una una experiència de Turisme Responsable de la mà dels que més saben d'açò a la Comunitat Valenciana: Samarucdigital va poder mostrar la ruta gràcies a com es pot veure en el vídeo que encapçala l'article. Es tracta de descobrir de la mà dels #TraductorsDePaisatges per què és possible que cresca un bosc de sureras quasi al costat de les nostres cases, els seus secrets històrics i naturals, i com l'ésser humà ho ha aprofitat en els últims segles.


Manolo Fuster, un dels últims treballadores de suro de la zona, ensenyarà de primera mà el ritual per a despullar als meravellosos arbres del suro. Serà en l'alberg La Surera on, abans de menjar, Formatgeria Artesana Els Corrals y Bodegas Alcovi Almedijar presentaran dos dels productes que fan famós a Almedijar, la sorpresa gastronòmica de l'Alt Palància. Per a finalitzar aquesta experiència de #TurismeResponsable es gaudeix d'un autèntic menjar "Quilòmetre Zero" composta exclusivament de productes locals.


Info y reservas >> info@itinerantur.com >> 636 011 281

http://www.itinerantur.com/