Localitzar i recuperar camps abandonats

Navarro rep a estudiants de l'IES Penyagolosa premiats en un projecte sobre canvi climàtic i desenvolupament sostenible. Els estudiants presenten a la convocatòria de la UPV una proposta per a localitzar i recuperar camps abandonats

El regidor de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha rebut aquest divendres en la Cambra Agrària Municipal a un grup d'alumnes de Primer de Batxillerat de l’IES Penyagolosa de Castelló que ha sigut guardonat per la Universitat Politècnica de València (UPV) en els Premis a Projectes d'Investigació sobre Aigua, Canvi Climàtic i Desenvolupament Sostenible per a estudiants preuniversitaris. L'IES de Castelló forma part dels 15 centres educatius de la Comunitat Valenciana que han sigut premiats pel seu treball sobre la “La detecció i restauració de terrenys agrícoles abandonats”. 

La proposta seleccionada pretén detectar els terrenys de cultius que han sigut abandonats, calcular el seu impacte social i ambiental i plantejar una restauració d'aquests. Els alumnes han rebut en presència del regidor de Transició Ecològica un diploma per part de la Universitat Politècnica de València. 


Etiquetes