Localitzar i recuperar camps abandonats

Navarro rep a estudiants de l'IES Penyagolosa premiats en un projecte sobre canvi climàtic i desenvolupament sostenible. Els estudiants presenten a la convocatòria de la UPV una proposta per a localitzar i recuperar camps abandonats

Pla agrari municipal alimentació 1061
Concurs de fotografia castello 1061

El regidor de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha rebut aquest divendres en la Cambra Agrària Municipal a un grup d'alumnes de Primer de Batxillerat de l’IES Penyagolosa de Castelló que ha sigut guardonat per la Universitat Politècnica de València (UPV) en els Premis a Projectes d'Investigació sobre Aigua, Canvi Climàtic i Desenvolupament Sostenible per a estudiants preuniversitaris. L'IES de Castelló forma part dels 15 centres educatius de la Comunitat Valenciana que han sigut premiats pel seu treball sobre la “La detecció i restauració de terrenys agrícoles abandonats”. 

La proposta seleccionada pretén detectar els terrenys de cultius que han sigut abandonats, calcular el seu impacte social i ambiental i plantejar una restauració d'aquests. Els alumnes han rebut en presència del regidor de Transició Ecològica un diploma per part de la Universitat Politècnica de València. 


Etiquetes