Nascudes el 9 d’Octubre

Enrique Lluch és un dels 100 voluntaris que ha participat en la vigilància del niu de tortugues marines instal.lat en una platja de l’Albufera. Com epíleg de la vida en el Campament La Punta, ens ha fet arribar un vídeo que recull algunes de les experiències ocorregudes durant quatre setmanes de convivència fins al moment del naixement de les tortuguetes

Al final va ser un 9 d’Octubre. Al voltant de les nou i mitja de la nit es va produir la noticia que esperaven més de 100 voluntaris. A eixa hora començaren a eixir de l’arena les primeres tortuguetes després de 70 dies davall la platja de la de reserva de La Punta, al .

Durant les últimes quatre setmanes es va encarregar de protegir-les el Campament Punta II. Durant 24 hores i dividits en torns, els voluntaris vigilaren de prop els ous dipositats en el niu fent front a inundacions, baixes temperatures, tronades i forts vents. Una operació coordinada per l’ de la qual SamarucDigital vos ha informat puntualment.

Un projecte on participen la , i la i que ha tingut el suport logístic de la i el. Ara les tortugues descansen a l’Oceanogràfic de València.

Enrique Lluch, un dels voluntaris que ha participat en la vigilància, ens ha fet arribar el següent vídeo com a epíleg de la vida en el campament de les tortugues.

SamarucDigital prepara un extens reportatge sobre la cria de les tortugues babaua en platges valencianes. Un fet insòlit al Mediterrani occidental del qual s’han produït tres casos en els últims anys.


Etiquetes