Qui som


L'objectiu i els components de l'equip de Samarucdigital

Samarucdigital (samarucdigital.com) és un portal d'informació ambiental que des de 2015 ofereix de manera prioritària tota mena de continguts ambientals a la Comunitat Valenciana. Convençuts que cal "pensar globalment i actuar localment" per a aconseguir l'adaptació que necessitem per a fer front a l'Emergència Climàtica, la destrucció dels ecosistemes i una transició ecològica justa i inclusiva La biodiversitat, les energies renovables, les pràctiques respectuoses amb l'entorn, l'impacte de les activitats humanes, els problemes que generem, els nous projectes d'investigació, alimentació sostenible i ecològica, energies menys contaminants, sense oblidar el senderisme, el muntanyisme, el turisme rural i qualsevol altra temàtica relacionada amb el medi ambient formaran part d'un projecte dirigit a tota la societat que, en un món globalitzat, ja no té fronteres. Sempre mantenint un enfocament crític amb el compromís amb la ciutadania de mantenir una línia editorial independent.

El samaruc, València hispanica en nom científic, és l'espècie de fauna autòctona més emblemàtica i amenaçada del nostre territori. Malgrat la seua aparent fragilitat i de la contaminació de gran part dels seus hàbitats ha aconseguit sobreviure. Com ell, el periodisme independent pot resistir en el món de la desinformació oferint un producte rigorós de qualitat per a respondre a una demanda de continguts mediambientals sobre el territori valencià en valencià i castellà. Un portal que aprofita les grans possibilitats de difusió que ofereix la gran xarxa de xarxes, per això li hem afegit el cognom digital.

L'equip

Som un equip multidisciplinari de professionals amb una dilatada trajectòria en tots els camps de la comunicació visual: televisió, vídeo, postproducció, imatge, disseny gràfic, animació, multimèdia... Al mateix temps SamarucDigital està obert a les universitats, empreses, moviments socials o qualsevol entitat o persona interessades a difondre continguts sobre el nostre entorn.Álvaro Olavarría

Álvaro Olavarría Iglesia

Direcció i redacció

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UCH. Productor, realitzador i muntador amb més de 30 anys d'experiència en cinema i televisió. Ha compaginat el seu treball en el departament de postproducció d'RTVV com a muntador en programes com Medi Ambient, Dossiers, etc., amb les tasques de direcció i producció cinematogràfica en l'empresa privada.

Oriana Brunori

Oriana Brunori

Redactora

Llicenciada en Humanitats i Màster en Estudis Contemporanis per l'UJI, compta amb una llarga experiència com a reportera, presentadora i redactora en formats televisius vinculats a la divulgació del patrimoni cultural i natural.
Ha cursat formació complementària en Estudis de Gènere, Gestió Cultural, Arts Escèniques i Ioga, un bagatge multidisciplinari que tracta d'aportar a la seua tasca com a comunicadora.

Javier Sánchez

Javier Sánchez

Montador i càmera

Fotografia, edició de vídeo, postproducció i grafisme. Són els camps on ha desenvolupat la seua activitat professional en una llarga trajectòria en l'empresa privada i sobretot en TV. Coordinador de la secció de grafisme a RTVV durant 10 anys. En l'actualitat s'ha especialitzat en etalonatge digital i la correcció de color.

La productora

La producció de Samarucdigital

SamarucDigital es una iniciativa de la productora valenciana Ukemotion Produccions Audiovisuales SL nascuda en 2014. Ukemotión realitza tota mena de produccions audiovisuals destinades a TV, cinema, xarxes socials, vídeos corporatius, disseny gràfic, enregistrament d'esdeveniments i en streaming. En Ukemotion duem a terme qualsevol projecte audiovisual o desenvolupament gràfic siguen què siguen les necessitats tècniques, però creiem en les idees per damunt dels recursos.

A més, oferim serveis de càmera, muntatge, etalonatge, postproducció i grafisme. Ens adaptem a les teues necessitats amb solucions innovadores i creatives. La nostra màxima és adequar cada producte a les necessitats dels nostres clients: solucions concretes i reals en tots els àmbits de la comunicació visual (cinema, TV, web, disseny gràfic, animació, fotografia). Oferim serietat, experiència i coneixement del mitjà audiovisual: una aposta segura per al teu projecte.

Samarucdigital

Premi Carrasca. Agró Acció Ecologista

Premi Gaetà Huguet.